The past, the present and the future.

Henry och Hubert var två modiga herrar som köpte ett litet tryckeri på Storgatan på 40-talet. Ungefär vart tionde år expanderade tryckeriet genom förvärv av lokala konkurrenter och offensiva investeringar i ny teknik. 1971 stod den blanka offsetpressen i tryckhallen och en hel reproavdelning byggdes upp. 1975 köptes en färgscanner. 1977 växte vi ur lokalerna på Gröna Gatan. I mitten av 80-talet kunde vi kalla oss ett av Sveriges modernaste tryckerier och fick till och med ett eget gatunamn till de nya lokalerna. Tryckerivägen 1.

 

Falk Graphic är förmodligen skandinaviska mästare inom kvalificerad och kostnadseffektiv grafisk produktion. Grym teknik, lean-slimmat arbetsätt, alla ska bidra till att höja kvalitén på varje produkt. Våra paradgrenar: Kreativa tjänster, tryck, print, webb, speciallösningar, analys, logistik, registeruppbyggnad, adressförmedling, postpress. Välkommen att testa oss.

Postpress

 

Vi håller lika hög fart och precision i efterbearbetningen som i tryckpressarna. Falsning, skärning, klamring, håltagning, kuvertering, inplastning. Swisch.

Speciallösningar

 

Pick & place, stans, perforering, limning, fuktgummering, lack, skrapa fram och dofta gott. Det lilla extra som förädlar och förhöjer. Testa!

Print

 

Två bra varianter “ UV printing, 2 st 1″ huvud (2 x 25 mm). Kan printa på plast eller glättade papperskvaliteter!

Alko printning, Högkvalitetsinkjet med tre printhuvud 1 st 1″ (25 mm) och 2 st 3″ huvud (75 mm)  

Logistik

 

Det finns många sätt att kapa kostnader. Lagerhantering, distribution, butikssortering och portooptimering, till exempel.

Adressförmedling

 

Hitta rätt! Målgruppsurval, matchning och segmentering samt uppdaterade adresser till företag och privatpersoner.

Registeruppbyggnad

 

Det är dyrt att skicka dubbelt. Det är bra att veta vem som nappar på vad. Dubletthantering, respons- och registerhantering.

Analys

Testa av marknaden med olika versioner, mät effekten och gå sedan all in. Då blir resultatet bäst.

Webb

 

Vi erbjuder full effekt i den helt digitala världen också. Prata med oss om kampanjsajter och QR-koder.

Kreativa tjänster

 

Vi är ingen reklambyrå, men ett användbart kreativt bollplank med lång erfarenhet av hur man väcker uppmärksamhet. Annorlunda produktlösningar och utformning, men också layout, copy och bildhantering.

Tryck

 

Rulletryck

Vi erbjuder er Sveriges snabbaste rull/arkpress när det gäller formatoberoende arkning   på gramvikter mellan 60-250g.

Pressen producerar även kvalificerad grafisk produktion och direktreklam.  Kapacitet: 500 000 färdigstansade A4-blad med lack eller fuktgummering på per timme. Trettio olika falsmöjligheter inline. Full rulle.

 

Arktryck

Arkpress med snabba intag och formatomställningar. Klarar fuktgummering, lack och stansning inline. I samma genomgång! High tech som gör det omöjliga möjligt i en press som pressar kostnaderna effektivt.

 

Digitaltryck:

Snabbt, snyggt och effektivt. För kontor, butik och mässor “ exempelvis. Ekonomi i enstaka exemplar och begränsade upplagor.