Falk Graphic kompletterar med digitaltryck och storformat,
vilket gör oss på allvar till ett fullservicetryckeri.
Skyltar, banderoller, affischer, tygvepor, roll-ups,  fordonsdekor
och utskuren text är inget problem för oss.

Vi gör butiksinredningar för detaljhandlare, klädes-butiken likväl till mataffären. Utställningsmaterial till mässor, utställningar, events med mera.

Det går att trycka på alla möjliga tänkbara material och mått. Fråga oss bara.

Roll-ups

Rollups är ett smidigt och effektivt sätt att visa information eller tillfälliga kampanjer på. Budskapet kan bytas ut på vepan och på så sätt kan du återanvända din rollup-kassett till fler än en kampanj. Lätt att sätta upp, packa ihop och bära med sig.

Plåtskyltar/Fasadskyltar

En bra skylt är nödvändig om man vill synas och få kunderna att hitta fram. De utstrålar företagets kvalité, status och trovärdighet – så här ska man lägga extra krut och eftertanke.

Affischer & Trottoarpratare

Affischer är det mest klassiska sättet att visa upp en kortare kampanj på. Ett effektivt sätt att nå ut med sitt budskap. Trottoarpratare fungerar utmärkt att sätta utanför en butik men kan likväl används inomhus där man inte har tillgång till väggyta.

Akrylskyltar

Akrylskyltar ger en exklusiv känsla och arbetat intryck. Ett material som är på frammarsch. Sätts ofta upp med distanser för att ge en mer luftig känsla.

Utskuren text & dekaler

Oändligt många användningsområden. Utskuren text att sätta på skyltfönster och dörrar, dekaler på trycksaker, stickers för att försluta kuvert,
klistermärken för tillfälliga kampanjer.

Golvdekaler

En ofta outnyttjad yta som enkelt kan bli en effektiv plats för att exponera ett budskap eller företagets logga på. Också ett utmärkt sätt att visa vägen på.

Fordonsdekor

En prisvärd och profilerande reklam som syns på många ställen. Bra fordonsdekor exponerar ditt företag för hundratals potentiella nya kunder och skapar ett professionellt och förtroendeingivande intryck.

Tygvepor & Banderoller

Tygvepor och banderoller är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut på. Ger en mer levande och ombonad känsla. Tåligt material och lätt att frakta.

Broschyrställ

Vi producerar ställ med varierande funktioner och material som passar bra för butik, reception, kontor eller för mässan. Ert försäljningsmaterial ska se attraktivt att ta del av.

Tapeter

Inred med ett eget motiv eller budskap. Perfekt för att sätta prägel på kontoret, mötesrummet, mässmontern eller i en butik. Foto, logotyp, illustration eller text exponeras väl på tapet.

Produktställ

Produkterna ska ha huvudrollen och se så attraktiva ut som möjligt. Då krävs det att omgivningen hjälper till. Snygga, attraktiva och skräddarsydda produktställ skissar vi gärna fram och producerar.

Hyllvippor

Dra uppmärksamhet till dig när det verkligen gäller – vid köptillfället. Vi kan trycka hyllvippor i både plast och kartong.

Mässinredningar

Vi hjälper till att ta fram material till kompletta mässmontrar. Bolla gärna era tankar med oss för att få en så bra produktexponering som möjligt.

Digitaltryck

Vår digitala press är perfekt för små trycksaker och upplagor, såsom visitkort, biljetter och vykort. Särskilt bra för variabeldata, det vill säga om du vill anpassa och skräddarsy dina utskick till olika kunder och adresser.